Marketparkki

Pysäköi näppärästi Marketparkkiin Vallilan ytimessä

Marketparkkiin on helppoa pysäköidä auto asiointia varten tai pidemmäksikin aikaa. Parkkihalli on auki 24/7. Hallissa on latauspaikat sähköautoille, ja alakerrassa palvelee myös autopesula. 

Lyhytaikaisen pysäköinnin maksu hoituu kätevästi Moovy-palvelussa. Moovy toimii kameratunnistuksella ja tekee veloituksen pysäköintiajan perusteella. Tarvittaessa saat myös kuitin matkalaskuun liitettäväksi. Sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta tai AppStoresta

Voit maksaa pysäköinnin myös hallin -1.-kerroksen maksupisteillä. Niissä kelpaavat kaikki yleisesti käytössä olevat maksukortit. 

Marketparkkiin voit tehdä myös sopimuksen ilta- ja/tai viikonloppupysäköinnistä. Sopimuksen teko ja laskutus hoituvat tässäkin tapauksessa Moovy-palvelun kautta. 

Pysäköintihinnasto

Marketparkki 24/7

klo 00–24, 0–1 tuntia 0,00 €/h
klo 09–22, seuraava alkava tunti3,00 €/h
klo 22–09, seuraava alkava tunti1,00 €/h
vuorokausi50,00 €/vrk
(hinnat sis. alv.)

Hinnat voimassa toistaiseksi. Pysäköinnin hinta määräytyy pysäköinnin aloittamisesta jokaisen alkavan 60 minuutin mukaan. Ensimmäinen tunti on ilmainen.

Yö- ja viikonloppupysäköinti:

Yö- ja viikonloppu
(ma–pe klo 17–08, pe klo 17 – ma klo 08)
90,00 €/kk
Yöpysäköinti viikolla
(ma–pe klo 17–08)
50,00 €/kk
Viikonloppu (pe klo 17 – ma klo 08)50,00 €/kk
(hinnat sis. alv.)

Marketparkin pysäköintisopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia. Ne ovat vuokralaisen ja vuokranantajan irtisanottavissa yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla niin, että pysäköintisopimus päättyy irtisanomisilmoituksen tekemiskuukautta seuraavan kalenterikuukauden lopussa. Sopimuksissa määriteltyjen pysäköintiaikojen ulkopuolisilta/ylittäviltä ajanjaksoilta vuokralainen maksaa pysäköinnistä normaalin kulloinkin voimassa olevan lyhytaikaispysäköintihinnaston tariffin mukaan. Sopimuspysäköintiin ei kuulu yhden tunnin ilmaista pysäköintietua.

Palvelut

Sähköauton lataus:
-1.-kerroksessa on neljä latauspaikkaa (22 kW) S-Marketin asiakkaille ja
-2.-kerroksessa 10 kpl kaikille tarkoitettuja latauspisteitä (22 kW).

Latausmaksu hoituu ABC-mobiililla.

Osoite ja kulkuohjeet

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki 

Aja auto riittävän lähelle nosto-ovea. Sisäpuolella oleva puomi avautuu auton rekisterinumeron kameratunnistuksen jälkeen. Hallin molemmissa kerroksissa nimeämättömät P-paikat ovat kaikkien käytössä. 

Jalankulku parkkihalliin ja sieltä pois tapahtuu S-Market Vallilan aukioloaikoina marketin aulan kautta.  Muina aikoina pääset halliin sisäänajon viereisestä käyntiovesta. Ovesta kuljetaan sisään porttipuhelinta käyttäen ja ulos painikkeen avulla.

Katso videolta, kuinka Marketparkki toimii 

Parkkihallin käyttö on helppoa. Videolta näet, miltä Marketparkki ja sen sisäänkäynti näyttää ja miten siellä toimitaan.

Tutustu Marketparkkiin

Tee helposti sopimus ilta-/viikonloppupysäköinnistä Market- tai Ässäparkkiin